814 PSG Tröja Venus...
 
通知
すべてクリア
814 PSG Tröja VenusO
814 PSG Tröja VenusO
グループ: 登録済み
結合: 2021-12-17
New Member

自己紹介

013 atletico madrid tröja KeriMa  
Nathaniel Clyne och Xherdan Shaqiri är båda långvarigt skadade frånvarande med knä- respektive vadproblem. I USA kan Liverpool vs Atletico Madrid ses live och on-demand med Watch TNT, TUDN USA, B/R Live och Univision NOW.  
Naturligtvis har Liverpool befunnit sig i en kompromisslös position på väg in i andra etappen i en Champions League-match tidigare-nämligen förra säsongens historiska 4-0 semifinal-comebackprestanda mot Barcelona.  
  
Andy Robertson missade vinsten mot Bournemouth med en smärre knackning, men har ingått i onsdagens trupp. Jordan Henderson har återvänt till truppen efter att ha missat fyra matcher på grund av en hamstringfråga.  
frankrike fotbollströja Atletico Madrid skulle göra saken ännu mer komplicerad om de skulle göra ett bortamål.  
Inter Milan Tröja  
I Storbritannien kan Liverpool vs Atletico Madrid ses live och på begäran med BT Sport Live. Brittiska läsare kan ta reda på vad fotboll är på TV här.  
Liverpool kommer att ta emot Atletico Madrid på Anfield i den andra etappen i deras Champions League-åttondelsfinal i hopp om att vända ett underläge med 1-0.  
Alisson har uteslutits med en höftskada och förväntas inte vara tillbaka med truppen förrän i april.  
  
Saul Niguezs fjärde minuts mål i Madrid bedövade de röda, som nu måste hoppas att Anfields hemmasupport kommer att vara på deras sida när de ser ut att få en vital comeback.  
De försvarande europeiska mästarna föll för att besegra borta på Wanda Metropolitano, vilket innebär att de måste vinna retursträckan på hemmaplan om de vill ta sig vidare till tävlingens kvartsfinal.  
  
I Kanada kan spelet streamas live och on-demand med DAZN. Nya användare kan registrera sig för en gratis provversion av livestreamingstjänsten för sport, med ett årligt eller månatligt alternativ.  
  
  
###  

地域

職業

frankrike fotbollströja
SNS
メンバーのアクティビティ
0
フォーラム投稿
0
トピック
0
問題
0
回答
0
質問コメント
0
いいね!
0
獲得したいいね!
0/10
評価
0
ブログ投稿
0
ブログコメント
共有: